• Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • Main Electric Longboard di CFD Jakarta [Personal VLog]

    Halo Guys!! Di episode ini, gue ngajakin lo boat jalan-jalan di CFD dan nongkrong bareng anak-anak eBoard JKT. Kamera yg gue pake: Lumix G85, Gopro Hero 5 Black Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.

    published: 27 Jan 2018
  • Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan otot bahu bareng hery YAKUZA seru habis sampe meringis ototnya hahahah. Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta berlokasi Di Daerah Jembatan lima freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben

    Personal Trainer - Personal training sessions Celebrity fitness Jakarta Ben S International certified personal trainer http://www.cross-strength.com/ For personal training contact me: http://www.cross-strength.com/ bn.sutanto@gmail.com 081285319127(sms or call) https://instagram.com/bsutanto/

    published: 01 Oct 2015
  • Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]

    So, today I was attending Go Skateboarding Day event in Senayan, Jakarta. There were thousands of skaters there. This event was awesome! But on the way home, I was kicked by a motorcycle rider for unknown reason. Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman. My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious LINE@: @shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com

    published: 21 Jun 2016
  • Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

    Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

    published: 11 Nov 2016
  • Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course

    Heya dolls, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang sangat imut dan cantik ini namanya Vanessa. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, saya mobile jadi saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - B...

    published: 12 Oct 2016
  • Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337

    We can buy Personal Top Pizza Top only costs Rp.10.000 (75 Cents USD) the taste is so good. hi TTM: Rasa Pizza Top memang enak banget, silahkan langsung aja datang ke Jalan Sumur Batu Raya Kemayoran depan Bank BNI,thanks for watching:). Jakarta Indonesia Perumnas Klender Jakarta Timur.

    published: 06 Dec 2016
  • NET24 - Kedai Kopi Tertua di Jakarta

    Net 24 memberikan kesempatan setiap orang untuk tidak ketinggalan berita penting terhangat. Merupakan gabungan berita-berita penting dalam sehari yang dibahas lebih mendalam. Menutup keseluruhan aktivitas, Net 24 menyampaikan berita dengan lebih ringan dan personal.

    published: 02 Aug 2013
  • Travel Tips: shall we pack earplugs for noisy cities like Jakarta? (Personal Experiences)

    Host: Sadra Golshan Director and camera: Fattaneh Sadeghi Minimalist Travelers in Tbilisi, Georgia (This is a small park in the northwest of Tbilisi.) Travel tips and tricks for backpackers Travel hacks Are earplugs only for a quieter sleep? The uses of earplugs for backpackers: Sleeping Bus rides The noisy streets of noisy cities like Jakarta What other uses of earplugs can you share? What's the noisiest city or place you have ever traveled to?

    published: 04 Aug 2016
  • Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup

    Hallo cantik, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang cantik nyaluar biasa ini namanya Amanda. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, kaian bisa datang ke tempatku atau saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What wil...

    published: 08 Aug 2017
  • 121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta

    SUBSCRIBE http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=stellalee92 MY CHANNEL https://www.youtube.com/stellalee92 Hello! I recently signed up for 1 month gym at 121 FITNESS JAPAN, it is the first private training gym in Jakarta which means I will have my personal room and personal PT for my own training. They claim to have 30 days money back guarantee if anyone don't succeed to lose weight in 30 days, so why not?? I also blogged about Why You Have to Sign Up at 121 Fitness Japan here : ______ Edited and shot by yours truly Please subscribe and share the video if you find this helpful. I hope I can always create a great content for you guys! My Blog = http://www.stellalee.net My Facebook = http://www.facebook.com/StellaLee.Net My Instagram = http://www.instagram.com/stellale...

    published: 19 Sep 2017
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Enricko Lukman, Copywriter

    We met Enricko first, when he was Editor for Tech In Asia magazine. If you are into building mobile apps, are entrepreneur savvy, or like to work on projects, he is the person always in the loop on what is going on in Jakarta. During his time with Tech in Asia Indonesia, he has helped connect many entrepreneurs with angel investors. Now he has taken the time to start his own project - Copy Collision. Copy Collision produces meaningful content for companies. Some of Enrico's clients include Evercoss (one of Indonesia’s biggest handset manufacturers), Ideosource (a prominent Indonesian VC firm), and Indonesia Expat (a magazine with the Nation’s largest expat readership). Not many people know that he's been trough a lot of failure and managed to learn from that, hear His stories and turni...

    published: 01 Sep 2015
  • JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION

    From all the countries we ever lived in, public transportation is used more than personal vehicles. Why is it the opposite in Jakarta? Thank you to Adit, Obi and Gustika for making this video with me. Twas really fun. Comment down below if you want more! Other places you can find me: https://www.twitter.com/ketendangs https://www.instagram.com/kittendust

    published: 29 Aug 2016
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Arvid Yap, Social Media Enthusiast

    Arvid Yap is a social media enthusiast and community builder who shares life lessons and learnt with communication students of Binus International. Watch his journey struggle and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 07 Aug 2015
  • KEP - Personal evangelization course Church St Lukas , Jakarta Indonesia

    31 August 2017

    published: 01 Aug 2017
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Dickie Widjaya, Big Data Specialist

    Dicky Wijaya is a sports entrepreneur, Food Connoisseur and Big Data Specialist. He will tell his stories his struggle and his turning point. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 27 Aug 2015
  • CASUAL DAY OUTFIT | Jakarta vs London Style

    A STUDIO 47 Video Production. Here's am gonna show you my very personal and not so fashionable style HAHA it's my personal Jakartans Style and London style : ) Choose what you like better ? And dont forget to subscribe : ) Enjooyyy : ) Music by Thomas Hayden, Mr. Saccardo - Burn https://soundcloud.com/malonemusicofc/burn

    published: 26 Aug 2016
  • Stowage: Jakarta Personal Storage

    We provide personal storage service for those who need extra space to store stuff. We pickup and deliver. All you need is packing. You pack, we pick, we store. For more information, visit www.stowage.co. For any inquiries, do contact us through email info@stowage.co

    published: 24 Feb 2015
  • NET24 - Sekolah Tumble Tots di Jakarta

    Net 24 memberikan kesempatan setiap orang untuk tidak ketinggalan berita penting terhangat. Merupakan gabungan berita-berita penting dalam sehari yang dibahas lebih mendalam. Menutup keseluruhan aktivitas, Net 24 menyampaikan berita dengan lebih ringan dan personal.

    published: 26 Jul 2013
  • JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist

    Indonesian Celebrities are obsessed with this insanely talented Make Up Artist, Bubah Alfian. Find out his 3 must-have beauty products and what is the best look for us non celebrities. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 22 Sep 2015
  • EXPERD Lowongan Kerja Personal Assistant Jakarta

    DECOROUS CONTRACT has grown to become one of the largest office furniture specialists in the region, therefore we supply a wide range of office furniture systems to International and Indonesian clients throughout the Archipelagos. We are committed to build a learning organization that cares about Client Satisfaction. With our creativity, knowledge and resources, our mission is to provide solution that positively impact business. We are seeking for highly qualified individuals to join our team as: Personal Assistant Apply Online : http://jobs.experd.com

    published: 18 Feb 2014
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Wahyudi, Founder of Coding Indonesia (for kids)

    iPad addiction in children is a nightmare to many mothers. The just-tell-them-no attitude does not actually diminish the blind consumption of entertainment, that even toddlers seem to have. Wahyudi found with ' Coding Indonesia ' to get seven years to not only consciously think about the programs they use everyday, but create their own. Some of his not-even-a-teens have created mind blowing games from scratch to teach others about health and nutrition. Coding Indonesia is truly an amazing project to look out for! The courses are affordable and accessible to many kids, check out their Social Media for more information! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team.

    published: 26 Aug 2015
  • MotoVLog - Motoran Jakarta - Bandung PP!

    Hai guys.. Hari ini gue kembali dengan video riding. Dan video ini sekalian jelasin bahwa gak semua anak moge cuma mau kumpul sama moge doang. Kamera yg gue pake: Lumix G85 Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.

    published: 26 Jan 2018
developed with YouTube
Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

  • Order:
  • Duration: 10:08
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 310008
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Hery_Yakuza_Fitness_Club_Jakarta
Main Electric Longboard di CFD Jakarta [Personal VLog]

Main Electric Longboard di CFD Jakarta [Personal VLog]

  • Order:
  • Duration: 8:31
  • Updated: 27 Jan 2018
  • views: 10110
videos
Halo Guys!! Di episode ini, gue ngajakin lo boat jalan-jalan di CFD dan nongkrong bareng anak-anak eBoard JKT. Kamera yg gue pake: Lumix G85, Gopro Hero 5 Black Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.
https://wn.com/Main_Electric_Longboard_Di_Cfd_Jakarta_Personal_Vlog
Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

  • Order:
  • Duration: 2:45
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 12507
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan otot bahu bareng hery YAKUZA seru habis sampe meringis ototnya hahahah. Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta berlokasi Di Daerah Jembatan lima freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Otot_Bahu_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Fitness_Club_Jakarta_Hery_Yakuza
Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben

Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben

  • Order:
  • Duration: 5:16
  • Updated: 01 Oct 2015
  • views: 1852
videos
Personal Trainer - Personal training sessions Celebrity fitness Jakarta Ben S International certified personal trainer http://www.cross-strength.com/ For personal training contact me: http://www.cross-strength.com/ bn.sutanto@gmail.com 081285319127(sms or call) https://instagram.com/bsutanto/
https://wn.com/Personal_Training_Sessions_Celebrity_Fitness_Jakarta_By_Ben
Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]

Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]

  • Order:
  • Duration: 9:27
  • Updated: 21 Jun 2016
  • views: 122744
videos
So, today I was attending Go Skateboarding Day event in Senayan, Jakarta. There were thousands of skaters there. This event was awesome! But on the way home, I was kicked by a motorcycle rider for unknown reason. Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman. My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious LINE@: @shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com
https://wn.com/Ditendang_Pemotor_Abis_Ikut_Go_Skateboarding_Day_Jakarta_2016_Personal_Vlog
Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

  • Order:
  • Duration: 8:51
  • Updated: 11 Nov 2016
  • views: 666
videos https://wn.com/Personal_Trainers_Performance_At_9Th_Anniversary_Of_Fitness_First_Pacific_Place_Jakarta
Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course

Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course

  • Order:
  • Duration: 31:22
  • Updated: 12 Oct 2016
  • views: 5998
videos
Heya dolls, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang sangat imut dan cantik ini namanya Vanessa. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, saya mobile jadi saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - Bridal Glam - Eyeshadow application, blending, perfecting, precision - Full Face Glam - Highlight & Contour like a pro - Strobing - Shaping and perfecting Eyebrows - Lash application and customization - Creative artistry - Event/Occasional Glam - Skin type - How to work with difference skin textures/tones - Cut Crease - Smokey Cat Eye - Full Black Smokey Eye - Foundation Routine - Social Media Marketing Techniques - Building yourself as a professional Makeup artist! - Certification - Full professional makeup kit (rent mine) - PRO MAKEUP CLASS - available for private until 3 persons full time: - 10 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Bridal Makeup (for advanced packages only) - SELF MAKEUP CLASS - Professional makeup class available for private until 3 persons full time: - 5 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Foundation routine - Everyday natural look + Tools will be provided during the class + Each student has to bring their own models to practice + Cash transport based location --------------------------------------------------------------------------------------------------------- I'm a makeup artist and hairstylist based in Jakarta, Indonesia. So if you need MUA for wedding, prewedding, photoshoot, fashion show, bday, graduation or party just give me a call. I also open makeup class for private or group. Check out www.rinmakeup.com for further info --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog for much more! http://www.rinmakeup.com/blog Social Media -Website: www.rinmakeup.com -Instagram: rin.makeup https://www.instagram.com/rin.makeup/ -Facebook: Rin Make Up https://www.facebook.com/irine.mua.9 -Twitter: irine_gunawan https://twitter.com/@irine_gunawan -Pinterest: rinmakeup https://www.pinterest.com/Rinmakeup/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Business Inquiries - Mail: rinmakeupp@gmail.com - Website: www.rinmakeup.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Check out my others video Bangkok Makeup Haul Part I https://www.youtube.com/watch?v=bc1UPIbgBS4 Bangkok Makeup Haul Part II https://www.youtube.com/watch?v=g1BYpFuZxjY Eveandboy Siam Square Bangkok, Makeup Shopping with Rinmakeup https://www.youtube.com/watch?v=RGEKNzCdMyA Makeup Revolution Iconic Pro Review & Swatches https://www.youtube.com/watch?v=oAzro0w3io4 Dramatic Black & Purple Eyeshadow with Glitter https://www.youtube.com/watch?v=Tmb4hltPy3c ------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Music: Tobu - Candyland { NCS Release } https://www.youtube.com/watch?v=IIrCDAV3EgI More video coming soon.. Stay tuned dolls ^^ xoxo
https://wn.com/Kursus_Makeup_Jakarta_Indonesia_By_Rinmakeup_|_Personal_Makeup_Course
Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337

Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337

  • Order:
  • Duration: 8:40
  • Updated: 06 Dec 2016
  • views: 97691
videos
We can buy Personal Top Pizza Top only costs Rp.10.000 (75 Cents USD) the taste is so good. hi TTM: Rasa Pizza Top memang enak banget, silahkan langsung aja datang ke Jalan Sumur Batu Raya Kemayoran depan Bank BNI,thanks for watching:). Jakarta Indonesia Perumnas Klender Jakarta Timur.
https://wn.com/Jakarta_Street_Food_1015_Part.1_Personal_Top_Pizza_Top_Br_Tivi_5870_Ydxj0337
NET24 - Kedai Kopi Tertua di Jakarta

NET24 - Kedai Kopi Tertua di Jakarta

  • Order:
  • Duration: 4:43
  • Updated: 02 Aug 2013
  • views: 2853
videos
Net 24 memberikan kesempatan setiap orang untuk tidak ketinggalan berita penting terhangat. Merupakan gabungan berita-berita penting dalam sehari yang dibahas lebih mendalam. Menutup keseluruhan aktivitas, Net 24 menyampaikan berita dengan lebih ringan dan personal.
https://wn.com/Net24_Kedai_Kopi_Tertua_Di_Jakarta
Travel Tips: shall we pack earplugs for noisy cities like Jakarta? (Personal Experiences)

Travel Tips: shall we pack earplugs for noisy cities like Jakarta? (Personal Experiences)

  • Order:
  • Duration: 0:25
  • Updated: 04 Aug 2016
  • views: 183
videos
Host: Sadra Golshan Director and camera: Fattaneh Sadeghi Minimalist Travelers in Tbilisi, Georgia (This is a small park in the northwest of Tbilisi.) Travel tips and tricks for backpackers Travel hacks Are earplugs only for a quieter sleep? The uses of earplugs for backpackers: Sleeping Bus rides The noisy streets of noisy cities like Jakarta What other uses of earplugs can you share? What's the noisiest city or place you have ever traveled to?
https://wn.com/Travel_Tips_Shall_We_Pack_Earplugs_For_Noisy_Cities_Like_Jakarta_(Personal_Experiences)
Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup

Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup

  • Order:
  • Duration: 12:30
  • Updated: 08 Aug 2017
  • views: 255
videos
Hallo cantik, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang cantik nyaluar biasa ini namanya Amanda. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, kaian bisa datang ke tempatku atau saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - Bridal Glam - Eyeshadow application, blending, perfecting, precision - Full Face Glam - Highlight & Contour like a pro - Strobing - Shaping and perfecting Eyebrows - Lash application and customization - Creative artistry - Event/Occasional Glam - Skin type - How to work with difference skin textures/tones - Cut Crease - Smokey Cat Eye - Full Black Smokey Eye - Foundation Routine - Social Media Marketing Techniques - Building yourself as a professional Makeup artist! - Certification - Full professional makeup kit (rent mine) - PRO MAKEUP CLASS - available for private until 3 persons full time: - 5 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Bridal Makeup (for advanced packages only) - SELF MAKEUP CLASS - Professional makeup class available for private until 3 persons full time: - 3 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Foundation routine - Everyday natural look + Tools will be provided during the class + Each student has to bring their own models to practice + Cash transport based location --------------------------------------------------------------------------------------------------------- I'm a makeup artist and hairstylist based in Jakarta, Indonesia. So if you need MUA for wedding, prewedding, photoshoot, fashion show, bday, graduation or party just give me a call. I also open makeup class for private or group. Check out www.rinmakeup.com for further info --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog for much more! http://www.rinmakeup.com/blog Social Media -Website: www.rinmakeup.com -Instagram: rin.makeup https://www.instagram.com/rin.makeup/ -Facebook: Rin Make Up https://www.facebook.com/irine.mua.9 -Twitter: irine_gunawan https://twitter.com/@irine_gunawan -Pinterest: rinmakeup https://www.pinterest.com/Rinmakeup/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Business Inquiries - Mail: rinmakeupp@gmail.com - Website: www.rinmakeup.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Check out my others video Bangkok Makeup Haul Part I https://www.youtube.com/watch?v=bc1UPIbgBS4 Bangkok Makeup Haul Part II https://www.youtube.com/watch?v=g1BYpFuZxjY Eveandboy Siam Square Bangkok, Makeup Shopping with Rinmakeup https://www.youtube.com/watch?v=RGEKNzCdMyA Makeup Revolution Iconic Pro Review & Swatches https://www.youtube.com/watch?v=oAzro0w3io4 Dramatic Black & Purple Eyeshadow with Glitter https://www.youtube.com/watch?v=Tmb4hltPy3c ------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Music: Brandon Jonak & Pep.B - Where Do I Go (feat. Ezra James) { NCS Release } https://www.youtube.com/watch?v=Vrd8uDWRmx0 More video coming soon.. Stay tuned dolls ^^ xoxo
https://wn.com/Personal_Makeup_Class_Jakarta_|_Rinmakeup
121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta

121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta

  • Order:
  • Duration: 9:53
  • Updated: 19 Sep 2017
  • views: 2336
videos
SUBSCRIBE http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=stellalee92 MY CHANNEL https://www.youtube.com/stellalee92 Hello! I recently signed up for 1 month gym at 121 FITNESS JAPAN, it is the first private training gym in Jakarta which means I will have my personal room and personal PT for my own training. They claim to have 30 days money back guarantee if anyone don't succeed to lose weight in 30 days, so why not?? I also blogged about Why You Have to Sign Up at 121 Fitness Japan here : ______ Edited and shot by yours truly Please subscribe and share the video if you find this helpful. I hope I can always create a great content for you guys! My Blog = http://www.stellalee.net My Facebook = http://www.facebook.com/StellaLee.Net My Instagram = http://www.instagram.com/stellalee92 Business inquiries : stellalee@hotmail.co.id This video is sponsored by 121 Fitness Japan _______ Submit captions here http://www.youtube.com/timedtext_cs_panel?tab=2&c=UCTfIIaKOxgrJgy43CnyMDjQ
https://wn.com/121_Fitness_Japan_Private_Gym_Di_Jakarta
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Enricko Lukman, Copywriter

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Enricko Lukman, Copywriter

  • Order:
  • Duration: 6:31
  • Updated: 01 Sep 2015
  • views: 190
videos
We met Enricko first, when he was Editor for Tech In Asia magazine. If you are into building mobile apps, are entrepreneur savvy, or like to work on projects, he is the person always in the loop on what is going on in Jakarta. During his time with Tech in Asia Indonesia, he has helped connect many entrepreneurs with angel investors. Now he has taken the time to start his own project - Copy Collision. Copy Collision produces meaningful content for companies. Some of Enrico's clients include Evercoss (one of Indonesia’s biggest handset manufacturers), Ideosource (a prominent Indonesian VC firm), and Indonesia Expat (a magazine with the Nation’s largest expat readership). Not many people know that he's been trough a lot of failure and managed to learn from that, hear His stories and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Your Jakarta-Insider Team PS: Are you an inspiring person living in Jakarta? Would you like to nominate someone we should interview? Tell us in the comment section or get in touch with our producer: Tweet: @smartnoiseJKT IG: Christine Gneuss
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Enricko_Lukman,_Copywriter
JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION

JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION

  • Order:
  • Duration: 6:11
  • Updated: 29 Aug 2016
  • views: 108459
videos
From all the countries we ever lived in, public transportation is used more than personal vehicles. Why is it the opposite in Jakarta? Thank you to Adit, Obi and Gustika for making this video with me. Twas really fun. Comment down below if you want more! Other places you can find me: https://www.twitter.com/ketendangs https://www.instagram.com/kittendust
https://wn.com/Jakarta_Public_Transportation
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Arvid Yap, Social Media Enthusiast

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Arvid Yap, Social Media Enthusiast

  • Order:
  • Duration: 8:05
  • Updated: 07 Aug 2015
  • views: 248
videos
Arvid Yap is a social media enthusiast and community builder who shares life lessons and learnt with communication students of Binus International. Watch his journey struggle and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Arvid_Yap,_Social_Media_Enthusiast
KEP - Personal evangelization course Church St Lukas , Jakarta Indonesia

KEP - Personal evangelization course Church St Lukas , Jakarta Indonesia

  • Order:
  • Duration: 1:10
  • Updated: 01 Aug 2017
  • views: 80
videos https://wn.com/Kep_Personal_Evangelization_Course_Church_St_Lukas_,_Jakarta_Indonesia
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Dickie Widjaya, Big Data Specialist

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Dickie Widjaya, Big Data Specialist

  • Order:
  • Duration: 6:53
  • Updated: 27 Aug 2015
  • views: 89
videos
Dicky Wijaya is a sports entrepreneur, Food Connoisseur and Big Data Specialist. He will tell his stories his struggle and his turning point. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Dickie_Widjaya,_Big_Data_Specialist
CASUAL DAY OUTFIT | Jakarta vs London Style

CASUAL DAY OUTFIT | Jakarta vs London Style

  • Order:
  • Duration: 3:01
  • Updated: 26 Aug 2016
  • views: 22823
videos
A STUDIO 47 Video Production. Here's am gonna show you my very personal and not so fashionable style HAHA it's my personal Jakartans Style and London style : ) Choose what you like better ? And dont forget to subscribe : ) Enjooyyy : ) Music by Thomas Hayden, Mr. Saccardo - Burn https://soundcloud.com/malonemusicofc/burn
https://wn.com/Casual_Day_Outfit_|_Jakarta_Vs_London_Style
Stowage: Jakarta Personal Storage

Stowage: Jakarta Personal Storage

  • Order:
  • Duration: 1:32
  • Updated: 24 Feb 2015
  • views: 286
videos
We provide personal storage service for those who need extra space to store stuff. We pickup and deliver. All you need is packing. You pack, we pick, we store. For more information, visit www.stowage.co. For any inquiries, do contact us through email info@stowage.co
https://wn.com/Stowage_Jakarta_Personal_Storage
NET24 - Sekolah Tumble Tots di Jakarta

NET24 - Sekolah Tumble Tots di Jakarta

  • Order:
  • Duration: 6:54
  • Updated: 26 Jul 2013
  • views: 2953
videos
Net 24 memberikan kesempatan setiap orang untuk tidak ketinggalan berita penting terhangat. Merupakan gabungan berita-berita penting dalam sehari yang dibahas lebih mendalam. Menutup keseluruhan aktivitas, Net 24 menyampaikan berita dengan lebih ringan dan personal.
https://wn.com/Net24_Sekolah_Tumble_Tots_Di_Jakarta
JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist

JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist

  • Order:
  • Duration: 7:32
  • Updated: 22 Sep 2015
  • views: 18863
videos
Indonesian Celebrities are obsessed with this insanely talented Make Up Artist, Bubah Alfian. Find out his 3 must-have beauty products and what is the best look for us non celebrities. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_X_Zalonku_Up_Close_And_Personal_Bubah_Alfian,_Celebrity_Make_Up_Artist
EXPERD Lowongan Kerja Personal Assistant Jakarta

EXPERD Lowongan Kerja Personal Assistant Jakarta

  • Order:
  • Duration: 1:06
  • Updated: 18 Feb 2014
  • views: 96
videos
DECOROUS CONTRACT has grown to become one of the largest office furniture specialists in the region, therefore we supply a wide range of office furniture systems to International and Indonesian clients throughout the Archipelagos. We are committed to build a learning organization that cares about Client Satisfaction. With our creativity, knowledge and resources, our mission is to provide solution that positively impact business. We are seeking for highly qualified individuals to join our team as: Personal Assistant Apply Online : http://jobs.experd.com
https://wn.com/Experd_Lowongan_Kerja_Personal_Assistant_Jakarta
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Wahyudi, Founder of Coding Indonesia (for kids)

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Wahyudi, Founder of Coding Indonesia (for kids)

  • Order:
  • Duration: 9:01
  • Updated: 26 Aug 2015
  • views: 432
videos
iPad addiction in children is a nightmare to many mothers. The just-tell-them-no attitude does not actually diminish the blind consumption of entertainment, that even toddlers seem to have. Wahyudi found with ' Coding Indonesia ' to get seven years to not only consciously think about the programs they use everyday, but create their own. Some of his not-even-a-teens have created mind blowing games from scratch to teach others about health and nutrition. Coding Indonesia is truly an amazing project to look out for! The courses are affordable and accessible to many kids, check out their Social Media for more information! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team.
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Wahyudi,_Founder_Of_Coding_Indonesia_(For_Kids)
MotoVLog - Motoran Jakarta - Bandung PP!

MotoVLog - Motoran Jakarta - Bandung PP!

  • Order:
  • Duration: 15:46
  • Updated: 26 Jan 2018
  • views: 4401
videos
Hai guys.. Hari ini gue kembali dengan video riding. Dan video ini sekalian jelasin bahwa gak semua anak moge cuma mau kumpul sama moge doang. Kamera yg gue pake: Lumix G85 Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.
https://wn.com/Motovlog_Motoran_Jakarta_Bandung_Pp