• Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course

    Heya dolls, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang sangat imut dan cantik ini namanya Vanessa. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, saya mobile jadi saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - B...

    published: 12 Oct 2016
  • Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan otot bahu bareng hery YAKUZA seru habis sampe meringis ototnya hahahah. Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta berlokasi Di Daerah Jembatan lima freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337

    We can buy Personal Top Pizza Top only costs Rp.10.000 (75 Cents USD) the taste is so good. hi TTM: Rasa Pizza Top memang enak banget, silahkan langsung aja datang ke Jalan Sumur Batu Raya Kemayoran depan Bank BNI,thanks for watching:). Jakarta Indonesia Perumnas Klender Jakarta Timur.

    published: 06 Dec 2016
  • Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben

    Personal Trainer - Personal training sessions Celebrity fitness Jakarta Ben S International certified personal trainer http://www.cross-strength.com/ For personal training contact me: http://www.cross-strength.com/ bn.sutanto@gmail.com 081285319127(sms or call) https://instagram.com/bsutanto/

    published: 01 Oct 2015
  • NET24 - Kedai Kopi Tertua di Jakarta

    Net 24 memberikan kesempatan setiap orang untuk tidak ketinggalan berita penting terhangat. Merupakan gabungan berita-berita penting dalam sehari yang dibahas lebih mendalam. Menutup keseluruhan aktivitas, Net 24 menyampaikan berita dengan lebih ringan dan personal.

    published: 02 Aug 2013
  • JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION

    From all the countries we ever lived in, public transportation is used more than personal vehicles. Why is it the opposite in Jakarta? Thank you to Adit, Obi and Gustika for making this video with me. Twas really fun. Comment down below if you want more! Other places you can find me: https://www.twitter.com/ketendangs https://www.instagram.com/kittendust

    published: 29 Aug 2016
  • CASUAL DAY OUTFIT | Jakarta vs London Style

    A STUDIO 47 Video Production. Here's am gonna show you my very personal and not so fashionable style HAHA it's my personal Jakartans Style and London style : ) Choose what you like better ? And dont forget to subscribe : ) Enjooyyy : ) Music by Thomas Hayden, Mr. Saccardo - Burn https://soundcloud.com/malonemusicofc/burn

    published: 26 Aug 2016
  • Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]

    So, today I was attending Go Skateboarding Day event in Senayan, Jakarta. There were thousands of skaters there. This event was awesome! But on the way home, I was kicked by a motorcycle rider for unknown reason. Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman. My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious LINE@: @shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com

    published: 21 Jun 2016
  • JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist

    Indonesian Celebrities are obsessed with this insanely talented Make Up Artist, Bubah Alfian. Find out his 3 must-have beauty products and what is the best look for us non celebrities. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 22 Sep 2015
  • Jakarta Marketing Week 2015 - Upclose & Personal with Daniel Sahuleka #JMW2015

    Repeating the success of Jakarta Marketing Week 2014, MarkPlus, Inc. is now back to held the grandeur event for Marketing enthusiasts in Indonesia for a week at the Kota Kasablanka, Jakarta. Jakarta Marketing Week 2015 (JMW 2015) is a platform that connects all Marketing enthusiasts among artist, business, and government circles

    published: 09 May 2015
  • 121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta

    SUBSCRIBE http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=stellalee92 MY CHANNEL https://www.youtube.com/stellalee92 Hello! I recently signed up for 1 month gym at 121 FITNESS JAPAN, it is the first private training gym in Jakarta which means I will have my personal room and personal PT for my own training. They claim to have 30 days money back guarantee if anyone don't succeed to lose weight in 30 days, so why not?? I also blogged about Why You Have to Sign Up at 121 Fitness Japan here : ______ Edited and shot by yours truly Please subscribe and share the video if you find this helpful. I hope I can always create a great content for you guys! My Blog = http://www.stellalee.net My Facebook = http://www.facebook.com/StellaLee.Net My Instagram = http://www.instagram.com/stellale...

    published: 19 Sep 2017
  • Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

    Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

    published: 11 Nov 2016
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Dickie Widjaya, Big Data Specialist

    Dicky Wijaya is a sports entrepreneur, Food Connoisseur and Big Data Specialist. He will tell his stories his struggle and his turning point. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 27 Aug 2015
  • Supply Chain Manager (Personal Care - MNC), Jakarta

    published: 24 Jun 2015
  • Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup

    Hallo cantik, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang cantik nyaluar biasa ini namanya Amanda. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, kaian bisa datang ke tempatku atau saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What wil...

    published: 08 Aug 2017
  • Personal Trainer Jakarta

    published: 11 Aug 2016
  • Our Jakarta (Personal Project)

    This is my year 10 MYP personal project about Jakarta. I want to show you guys that Jakarta isn't just a city you go to for the malls. Jakarta can be fun and enjoyable! Take time to comment and share! Peace! O_o

    published: 07 Feb 2013
  • MotoVlog - The Distinguished Gentleman's Ride 2017 Jakarta

    Di episode ini gue bahas kenapa banyak yang nggak nyumbang di gerakan sosial ini. Kamera yg gue pake: Lumix G85, Gopro Hero 5 Black Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.

    published: 28 Sep 2017
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Aris Yohanes, IT Center for the Blind Founder

    Thank you for checking out our video! If you want to know more about Aris an ITCFB, see their Facebook and Twitter: https://www.facebook.com/itcenterfortheblind https://twitter.com/itcfb If you want to know more about what is happening in Jakarta, leave a comment, like and subscribe. Regards, Jakarta-Insider

    published: 28 Oct 2015
  • JAKARTA INSIDER - UP CLOSE AND PERSONAL - Andibachtiar Yusuf, Filmmaker

    Andibachtiar Yusuf is Indonesian Filmmaker and director who shares life lessons and learnt with his experiences in film industry. Watch his journey struggle and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 13 Aug 2015
  • NET24 - Santap Sahur Dengan Steak Sapi di Jakarta

    Net 24 memberikan kesempatan setiap orang untuk tidak ketinggalan berita penting terhangat. Merupakan gabungan berita-berita penting dalam sehari yang dibahas lebih mendalam. Menutup keseluruhan aktivitas, Net 24 menyampaikan berita dengan lebih ringan dan personal.

    published: 28 Jul 2013
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Arvid Yap, Social Media Enthusiast

    Arvid Yap is a social media enthusiast and community builder who shares life lessons and learnt with communication students of Binus International. Watch his journey struggle and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 07 Aug 2015
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Daniel Nugroho, Indonesian Rugby Captain

    The Indonesian Rugby captain, Daniel Nugroho, is as humble, as he is big in statue. As a university student Nugroho managed to gain a scholarship in Australia to pursue his ultimate dream of playing his favorite sport in one of the countries that does it best. The accomplished graphic designer also has tried himself at jersey branding and later opening his own agency close by Jakarta DNARTWORKS. Want to know more? check out: Daniel R Nugroho on Tech Media Talk https://www.youtube.com/watch?v=Li2Hb9NvxEY Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 25 Aug 2015
  • Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan otot bahu bareng hery YAKUZA seru habis sampe meringis ototnya hahahah. Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta berlokasi Di Daerah Jembatan lima freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • 236-441-354-1 😃 only 4 Jakarta/person 😭

    Watch me play 8 Ball Pool!

    published: 23 Aug 2017
  • Testimoni Wifi Corner Jakarta Utara

    Personal Service Jakarta Utara

    published: 08 Jan 2016
  • Vaporizer jakarta

    Personal vaporizer Jakarta menjual berbagai kebutuhan atau alat vapor berkualitas dengan harga murah

    published: 17 Jul 2015
developed with YouTube
Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

  • Order:
  • Duration: 10:08
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 263133
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Hery_Yakuza_Fitness_Club_Jakarta
Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course

Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course

  • Order:
  • Duration: 31:22
  • Updated: 12 Oct 2016
  • views: 4139
videos
Heya dolls, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang sangat imut dan cantik ini namanya Vanessa. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, saya mobile jadi saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - Bridal Glam - Eyeshadow application, blending, perfecting, precision - Full Face Glam - Highlight & Contour like a pro - Strobing - Shaping and perfecting Eyebrows - Lash application and customization - Creative artistry - Event/Occasional Glam - Skin type - How to work with difference skin textures/tones - Cut Crease - Smokey Cat Eye - Full Black Smokey Eye - Foundation Routine - Social Media Marketing Techniques - Building yourself as a professional Makeup artist! - Certification - Full professional makeup kit (rent mine) - PRO MAKEUP CLASS - available for private until 3 persons full time: - 10 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Bridal Makeup (for advanced packages only) - SELF MAKEUP CLASS - Professional makeup class available for private until 3 persons full time: - 5 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Foundation routine - Everyday natural look + Tools will be provided during the class + Each student has to bring their own models to practice + Cash transport based location --------------------------------------------------------------------------------------------------------- I'm a makeup artist and hairstylist based in Jakarta, Indonesia. So if you need MUA for wedding, prewedding, photoshoot, fashion show, bday, graduation or party just give me a call. I also open makeup class for private or group. Check out www.rinmakeup.com for further info --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog for much more! http://www.rinmakeup.com/blog Social Media -Website: www.rinmakeup.com -Instagram: rin.makeup https://www.instagram.com/rin.makeup/ -Facebook: Rin Make Up https://www.facebook.com/irine.mua.9 -Twitter: irine_gunawan https://twitter.com/@irine_gunawan -Pinterest: rinmakeup https://www.pinterest.com/Rinmakeup/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Business Inquiries - Mail: rinmakeupp@gmail.com - Website: www.rinmakeup.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Check out my others video Bangkok Makeup Haul Part I https://www.youtube.com/watch?v=bc1UPIbgBS4 Bangkok Makeup Haul Part II https://www.youtube.com/watch?v=g1BYpFuZxjY Eveandboy Siam Square Bangkok, Makeup Shopping with Rinmakeup https://www.youtube.com/watch?v=RGEKNzCdMyA Makeup Revolution Iconic Pro Review & Swatches https://www.youtube.com/watch?v=oAzro0w3io4 Dramatic Black & Purple Eyeshadow with Glitter https://www.youtube.com/watch?v=Tmb4hltPy3c ------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Music: Tobu - Candyland { NCS Release } https://www.youtube.com/watch?v=IIrCDAV3EgI More video coming soon.. Stay tuned dolls ^^ xoxo
https://wn.com/Kursus_Makeup_Jakarta_Indonesia_By_Rinmakeup_|_Personal_Makeup_Course
Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

  • Order:
  • Duration: 2:45
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 11447
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan otot bahu bareng hery YAKUZA seru habis sampe meringis ototnya hahahah. Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta berlokasi Di Daerah Jembatan lima freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Otot_Bahu_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Fitness_Club_Jakarta_Hery_Yakuza
Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337

Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337

  • Order:
  • Duration: 8:40
  • Updated: 06 Dec 2016
  • views: 85617
videos
We can buy Personal Top Pizza Top only costs Rp.10.000 (75 Cents USD) the taste is so good. hi TTM: Rasa Pizza Top memang enak banget, silahkan langsung aja datang ke Jalan Sumur Batu Raya Kemayoran depan Bank BNI,thanks for watching:). Jakarta Indonesia Perumnas Klender Jakarta Timur.
https://wn.com/Jakarta_Street_Food_1015_Part.1_Personal_Top_Pizza_Top_Br_Tivi_5870_Ydxj0337
Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben

Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben

  • Order:
  • Duration: 5:16
  • Updated: 01 Oct 2015
  • views: 1660
videos
Personal Trainer - Personal training sessions Celebrity fitness Jakarta Ben S International certified personal trainer http://www.cross-strength.com/ For personal training contact me: http://www.cross-strength.com/ bn.sutanto@gmail.com 081285319127(sms or call) https://instagram.com/bsutanto/
https://wn.com/Personal_Training_Sessions_Celebrity_Fitness_Jakarta_By_Ben
NET24 - Kedai Kopi Tertua di Jakarta

NET24 - Kedai Kopi Tertua di Jakarta

  • Order:
  • Duration: 4:43
  • Updated: 02 Aug 2013
  • views: 2617
videos
Net 24 memberikan kesempatan setiap orang untuk tidak ketinggalan berita penting terhangat. Merupakan gabungan berita-berita penting dalam sehari yang dibahas lebih mendalam. Menutup keseluruhan aktivitas, Net 24 menyampaikan berita dengan lebih ringan dan personal.
https://wn.com/Net24_Kedai_Kopi_Tertua_Di_Jakarta
JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION

JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION

  • Order:
  • Duration: 6:11
  • Updated: 29 Aug 2016
  • views: 107196
videos
From all the countries we ever lived in, public transportation is used more than personal vehicles. Why is it the opposite in Jakarta? Thank you to Adit, Obi and Gustika for making this video with me. Twas really fun. Comment down below if you want more! Other places you can find me: https://www.twitter.com/ketendangs https://www.instagram.com/kittendust
https://wn.com/Jakarta_Public_Transportation
CASUAL DAY OUTFIT | Jakarta vs London Style

CASUAL DAY OUTFIT | Jakarta vs London Style

  • Order:
  • Duration: 3:01
  • Updated: 26 Aug 2016
  • views: 21729
videos
A STUDIO 47 Video Production. Here's am gonna show you my very personal and not so fashionable style HAHA it's my personal Jakartans Style and London style : ) Choose what you like better ? And dont forget to subscribe : ) Enjooyyy : ) Music by Thomas Hayden, Mr. Saccardo - Burn https://soundcloud.com/malonemusicofc/burn
https://wn.com/Casual_Day_Outfit_|_Jakarta_Vs_London_Style
Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]

Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]

  • Order:
  • Duration: 9:27
  • Updated: 21 Jun 2016
  • views: 108390
videos
So, today I was attending Go Skateboarding Day event in Senayan, Jakarta. There were thousands of skaters there. This event was awesome! But on the way home, I was kicked by a motorcycle rider for unknown reason. Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman. My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious LINE@: @shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com
https://wn.com/Ditendang_Pemotor_Abis_Ikut_Go_Skateboarding_Day_Jakarta_2016_Personal_Vlog
JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist

JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist

  • Order:
  • Duration: 7:32
  • Updated: 22 Sep 2015
  • views: 18005
videos
Indonesian Celebrities are obsessed with this insanely talented Make Up Artist, Bubah Alfian. Find out his 3 must-have beauty products and what is the best look for us non celebrities. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_X_Zalonku_Up_Close_And_Personal_Bubah_Alfian,_Celebrity_Make_Up_Artist
Jakarta Marketing Week 2015 - Upclose & Personal with Daniel Sahuleka #JMW2015

Jakarta Marketing Week 2015 - Upclose & Personal with Daniel Sahuleka #JMW2015

  • Order:
  • Duration: 32:27
  • Updated: 09 May 2015
  • views: 12237
videos
Repeating the success of Jakarta Marketing Week 2014, MarkPlus, Inc. is now back to held the grandeur event for Marketing enthusiasts in Indonesia for a week at the Kota Kasablanka, Jakarta. Jakarta Marketing Week 2015 (JMW 2015) is a platform that connects all Marketing enthusiasts among artist, business, and government circles
https://wn.com/Jakarta_Marketing_Week_2015_Upclose_Personal_With_Daniel_Sahuleka_Jmw2015
121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta

121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta

  • Order:
  • Duration: 9:53
  • Updated: 19 Sep 2017
  • views: 1044
videos
SUBSCRIBE http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=stellalee92 MY CHANNEL https://www.youtube.com/stellalee92 Hello! I recently signed up for 1 month gym at 121 FITNESS JAPAN, it is the first private training gym in Jakarta which means I will have my personal room and personal PT for my own training. They claim to have 30 days money back guarantee if anyone don't succeed to lose weight in 30 days, so why not?? I also blogged about Why You Have to Sign Up at 121 Fitness Japan here : ______ Edited and shot by yours truly Please subscribe and share the video if you find this helpful. I hope I can always create a great content for you guys! My Blog = http://www.stellalee.net My Facebook = http://www.facebook.com/StellaLee.Net My Instagram = http://www.instagram.com/stellalee92 Business inquiries : stellalee@hotmail.co.id This video is sponsored by 121 Fitness Japan _______ Submit captions here http://www.youtube.com/timedtext_cs_panel?tab=2&c=UCTfIIaKOxgrJgy43CnyMDjQ
https://wn.com/121_Fitness_Japan_Private_Gym_Di_Jakarta
Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

  • Order:
  • Duration: 8:51
  • Updated: 11 Nov 2016
  • views: 537
videos https://wn.com/Personal_Trainers_Performance_At_9Th_Anniversary_Of_Fitness_First_Pacific_Place_Jakarta
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Dickie Widjaya, Big Data Specialist

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Dickie Widjaya, Big Data Specialist

  • Order:
  • Duration: 6:53
  • Updated: 27 Aug 2015
  • views: 81
videos
Dicky Wijaya is a sports entrepreneur, Food Connoisseur and Big Data Specialist. He will tell his stories his struggle and his turning point. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Dickie_Widjaya,_Big_Data_Specialist
Supply Chain Manager (Personal Care - MNC), Jakarta

Supply Chain Manager (Personal Care - MNC), Jakarta

  • Order:
  • Duration: 1:00
  • Updated: 24 Jun 2015
  • views: 39
videos
https://wn.com/Supply_Chain_Manager_(Personal_Care_Mnc),_Jakarta
Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup

Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup

  • Order:
  • Duration: 12:30
  • Updated: 08 Aug 2017
  • views: 147
videos
Hallo cantik, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang cantik nyaluar biasa ini namanya Amanda. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, kaian bisa datang ke tempatku atau saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - Bridal Glam - Eyeshadow application, blending, perfecting, precision - Full Face Glam - Highlight & Contour like a pro - Strobing - Shaping and perfecting Eyebrows - Lash application and customization - Creative artistry - Event/Occasional Glam - Skin type - How to work with difference skin textures/tones - Cut Crease - Smokey Cat Eye - Full Black Smokey Eye - Foundation Routine - Social Media Marketing Techniques - Building yourself as a professional Makeup artist! - Certification - Full professional makeup kit (rent mine) - PRO MAKEUP CLASS - available for private until 3 persons full time: - 5 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Bridal Makeup (for advanced packages only) - SELF MAKEUP CLASS - Professional makeup class available for private until 3 persons full time: - 3 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Foundation routine - Everyday natural look + Tools will be provided during the class + Each student has to bring their own models to practice + Cash transport based location --------------------------------------------------------------------------------------------------------- I'm a makeup artist and hairstylist based in Jakarta, Indonesia. So if you need MUA for wedding, prewedding, photoshoot, fashion show, bday, graduation or party just give me a call. I also open makeup class for private or group. Check out www.rinmakeup.com for further info --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog for much more! http://www.rinmakeup.com/blog Social Media -Website: www.rinmakeup.com -Instagram: rin.makeup https://www.instagram.com/rin.makeup/ -Facebook: Rin Make Up https://www.facebook.com/irine.mua.9 -Twitter: irine_gunawan https://twitter.com/@irine_gunawan -Pinterest: rinmakeup https://www.pinterest.com/Rinmakeup/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Business Inquiries - Mail: rinmakeupp@gmail.com - Website: www.rinmakeup.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Check out my others video Bangkok Makeup Haul Part I https://www.youtube.com/watch?v=bc1UPIbgBS4 Bangkok Makeup Haul Part II https://www.youtube.com/watch?v=g1BYpFuZxjY Eveandboy Siam Square Bangkok, Makeup Shopping with Rinmakeup https://www.youtube.com/watch?v=RGEKNzCdMyA Makeup Revolution Iconic Pro Review & Swatches https://www.youtube.com/watch?v=oAzro0w3io4 Dramatic Black & Purple Eyeshadow with Glitter https://www.youtube.com/watch?v=Tmb4hltPy3c ------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Music: Brandon Jonak & Pep.B - Where Do I Go (feat. Ezra James) { NCS Release } https://www.youtube.com/watch?v=Vrd8uDWRmx0 More video coming soon.. Stay tuned dolls ^^ xoxo
https://wn.com/Personal_Makeup_Class_Jakarta_|_Rinmakeup
Personal Trainer Jakarta

Personal Trainer Jakarta

  • Order:
  • Duration: 0:07
  • Updated: 11 Aug 2016
  • views: 148
videos
https://wn.com/Personal_Trainer_Jakarta
Our Jakarta (Personal Project)

Our Jakarta (Personal Project)

  • Order:
  • Duration: 5:57
  • Updated: 07 Feb 2013
  • views: 63
videos
This is my year 10 MYP personal project about Jakarta. I want to show you guys that Jakarta isn't just a city you go to for the malls. Jakarta can be fun and enjoyable! Take time to comment and share! Peace! O_o
https://wn.com/Our_Jakarta_(Personal_Project)
MotoVlog - The Distinguished Gentleman's Ride 2017 Jakarta

MotoVlog - The Distinguished Gentleman's Ride 2017 Jakarta

  • Order:
  • Duration: 10:02
  • Updated: 28 Sep 2017
  • views: 87469
videos
Di episode ini gue bahas kenapa banyak yang nggak nyumbang di gerakan sosial ini. Kamera yg gue pake: Lumix G85, Gopro Hero 5 Black Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.
https://wn.com/Motovlog_The_Distinguished_Gentleman's_Ride_2017_Jakarta
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Aris Yohanes, IT Center for the Blind Founder

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Aris Yohanes, IT Center for the Blind Founder

  • Order:
  • Duration: 6:22
  • Updated: 28 Oct 2015
  • views: 107
videos
Thank you for checking out our video! If you want to know more about Aris an ITCFB, see their Facebook and Twitter: https://www.facebook.com/itcenterfortheblind https://twitter.com/itcfb If you want to know more about what is happening in Jakarta, leave a comment, like and subscribe. Regards, Jakarta-Insider
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Aris_Yohanes,_It_Center_For_The_Blind_Founder
JAKARTA INSIDER - UP CLOSE AND PERSONAL - Andibachtiar Yusuf, Filmmaker

JAKARTA INSIDER - UP CLOSE AND PERSONAL - Andibachtiar Yusuf, Filmmaker

  • Order:
  • Duration: 8:56
  • Updated: 13 Aug 2015
  • views: 459
videos
Andibachtiar Yusuf is Indonesian Filmmaker and director who shares life lessons and learnt with his experiences in film industry. Watch his journey struggle and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Andibachtiar_Yusuf,_Filmmaker
NET24 - Santap Sahur Dengan Steak Sapi di Jakarta

NET24 - Santap Sahur Dengan Steak Sapi di Jakarta

  • Order:
  • Duration: 7:03
  • Updated: 28 Jul 2013
  • views: 31256
videos
Net 24 memberikan kesempatan setiap orang untuk tidak ketinggalan berita penting terhangat. Merupakan gabungan berita-berita penting dalam sehari yang dibahas lebih mendalam. Menutup keseluruhan aktivitas, Net 24 menyampaikan berita dengan lebih ringan dan personal.
https://wn.com/Net24_Santap_Sahur_Dengan_Steak_Sapi_Di_Jakarta
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Arvid Yap, Social Media Enthusiast

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Arvid Yap, Social Media Enthusiast

  • Order:
  • Duration: 8:05
  • Updated: 07 Aug 2015
  • views: 246
videos
Arvid Yap is a social media enthusiast and community builder who shares life lessons and learnt with communication students of Binus International. Watch his journey struggle and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Arvid_Yap,_Social_Media_Enthusiast
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Daniel Nugroho, Indonesian Rugby Captain

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Daniel Nugroho, Indonesian Rugby Captain

  • Order:
  • Duration: 3:55
  • Updated: 25 Aug 2015
  • views: 384
videos
The Indonesian Rugby captain, Daniel Nugroho, is as humble, as he is big in statue. As a university student Nugroho managed to gain a scholarship in Australia to pursue his ultimate dream of playing his favorite sport in one of the countries that does it best. The accomplished graphic designer also has tried himself at jersey branding and later opening his own agency close by Jakarta DNARTWORKS. Want to know more? check out: Daniel R Nugroho on Tech Media Talk https://www.youtube.com/watch?v=Li2Hb9NvxEY Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Daniel_Nugroho,_Indonesian_Rugby_Captain
Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

  • Order:
  • Duration: 10:08
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 181191
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Hery_Yakuza_Fitness_Club_Jakarta
Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

  • Order:
  • Duration: 2:45
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 9650
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan otot bahu bareng hery YAKUZA seru habis sampe meringis ototnya hahahah. Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta berlokasi Di Daerah Jembatan lima freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Otot_Bahu_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Fitness_Club_Jakarta_Hery_Yakuza
236-441-354-1 😃 only 4 Jakarta/person 😭

236-441-354-1 😃 only 4 Jakarta/person 😭

  • Order:
  • Duration: 23:39
  • Updated: 23 Aug 2017
  • views: 133
videos
Watch me play 8 Ball Pool!
https://wn.com/236_441_354_1_😃_Only_4_Jakarta_Person_😭
Testimoni Wifi Corner Jakarta Utara

Testimoni Wifi Corner Jakarta Utara

  • Order:
  • Duration: 0:59
  • Updated: 08 Jan 2016
  • views: 184
videos https://wn.com/Testimoni_Wifi_Corner_Jakarta_Utara
Vaporizer jakarta

Vaporizer jakarta

  • Order:
  • Duration: 0:16
  • Updated: 17 Jul 2015
  • views: 445
videos
Personal vaporizer Jakarta menjual berbagai kebutuhan atau alat vapor berkualitas dengan harga murah
https://wn.com/Vaporizer_Jakarta