• Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

    Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan otot bahu bareng hery YAKUZA seru habis sampe meringis ototnya hahahah. Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta berlokasi Di Daerah Jembatan lima freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,

    published: 25 Nov 2016
  • Main Electric Longboard di CFD Jakarta [Personal VLog]

    Halo Guys!! Di episode ini, gue ngajakin lo boat jalan-jalan di CFD dan nongkrong bareng anak-anak eBoard JKT. Kamera yg gue pake: Lumix G85, Gopro Hero 5 Black Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.

    published: 27 Jan 2018
  • 121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta

    SUBSCRIBE http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=stellalee92 MY CHANNEL https://www.youtube.com/stellalee92 Hello! I recently signed up for 1 month gym at 121 FITNESS JAPAN, it is the first private training gym in Jakarta which means I will have my personal room and personal PT for my own training. They claim to have 30 days money back guarantee if anyone don't succeed to lose weight in 30 days, so why not?? I also blogged about Why You Have to Sign Up at 121 Fitness Japan here : ______ Edited and shot by yours truly Please subscribe and share the video if you find this helpful. I hope I can always create a great content for you guys! My Blog = http://www.stellalee.net My Facebook = http://www.facebook.com/StellaLee.Net My Instagram = http://www.instagram.com/stellale...

    published: 19 Sep 2017
  • Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

    Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

    published: 11 Nov 2016
  • Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course

    Heya dolls, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang sangat imut dan cantik ini namanya Vanessa. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, saya mobile jadi saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - B...

    published: 12 Oct 2016
  • Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337

    We can buy Personal Top Pizza Top only costs Rp.10.000 (75 Cents USD) the taste is so good. hi TTM: Rasa Pizza Top memang enak banget, silahkan langsung aja datang ke Jalan Sumur Batu Raya Kemayoran depan Bank BNI,thanks for watching:). Jakarta Indonesia Perumnas Klender Jakarta Timur.

    published: 06 Dec 2016
  • Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]

    So, today I was attending Go Skateboarding Day event in Senayan, Jakarta. There were thousands of skaters there. This event was awesome! But on the way home, I was kicked by a motorcycle rider for unknown reason. Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman. My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious LINE@: @shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com

    published: 21 Jun 2016
  • My Personal Documentary Video - SMAN 12 Jakarta

    Hai, teman! Sebelumnya, sorry to say ngeditnya amat sangat biasa saja karna I just want to express not to impress :) Jadi, video ini adalah sebagian kecil dari kumpulan video dokumenter via snapchat, snapgram, instagram video, dan kamera hape gue sendiri yang gue backup di laptop. Waktu ngetake video (mulai dari kelas 11), pasti kalian ga nyadar karna emang gue rekam diem-diem dan gue save buat mengabadikan moment hehe. Kalo kangen anak-anak 12'17 atau pengen merasakan euforia di SMAN 12, monggo atuh, mampir kesini.. Walaupun sebenernya video ini ga mewakilkan Recavstee sih ya, karna 98% isinya anak ipa.. Well, yup, jangan kaget kalo ada lo disitu. Don't forget to like and comment! Hope you guys like it! :)

    published: 26 May 2017
  • JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION

    From all the countries we ever lived in, public transportation is used more than personal vehicles. Why is it the opposite in Jakarta? Thank you to Adit, Obi and Gustika for making this video with me. Twas really fun. Comment down below if you want more! Other places you can find me: https://www.twitter.com/ketendangs https://www.instagram.com/kittendust

    published: 29 Aug 2016
  • JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist

    Indonesian Celebrities are obsessed with this insanely talented Make Up Artist, Bubah Alfian. Find out his 3 must-have beauty products and what is the best look for us non celebrities. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 22 Sep 2015
  • Good personal care - meeting nasional di jakarta

    published: 02 Feb 2018
  • Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben

    Personal Trainer - Personal training sessions Celebrity fitness Jakarta Ben S International certified personal trainer http://www.cross-strength.com/ For personal training contact me: http://www.cross-strength.com/ bn.sutanto@gmail.com 081285319127(sms or call) https://instagram.com/bsutanto/

    published: 01 Oct 2015
  • Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup

    Hallo cantik, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang cantik nyaluar biasa ini namanya Amanda. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, kaian bisa datang ke tempatku atau saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What wil...

    published: 08 Aug 2017
  • Personal Selling Cheese Stick Cheezy Politeknik APP Jakarta

    Vivi Nurhidayah Noval Diansyah Fazry Sherly Romadona M. Yoga Risnandar Fidiani Meika R MPIE 2C-1

    published: 29 Jun 2016
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Aris Yohanes, IT Center for the Blind Founder

    Thank you for checking out our video! If you want to know more about Aris an ITCFB, see their Facebook and Twitter: https://www.facebook.com/itcenterfortheblind https://twitter.com/itcfb If you want to know more about what is happening in Jakarta, leave a comment, like and subscribe. Regards, Jakarta-Insider

    published: 28 Oct 2015
  • Personal Impression Jakarta Sneakers Day 2018

    This video is about Jakarta Sneakers Day 2018. Semua materi yang disajikan dan dibahas dalam video ini adalah opini pribadi dari si pembuat video.

    published: 15 Mar 2018
  • High Class Response for Personal Life Jakarta with Harri Firmansyah R Januari 2018

    High Class Response for Personal Life Jakarta with Harri Firmansyah R (27 Januari 2018) #harrifirmansyahr #highclassresponse #highperformatraining ----------------------------------------------------------------------------------------- Harri Firmansyah R merupakan CEO ButterflyAct Group dan juga founder High Performa Training & Consulting. Harri Firmansyah R dikenal sebagai High Class Response Designer yang memulai kariernya sebagai Certified Firewalk Trainer dari Tung Desem Waringin pada tahun 2007. Hingga saat ini, sudah memiliki lebih dari 200.000 alumni dan berpartner dengan lebih dari 200 perusahaan Nasional dan Multinasional. Selain itu Harri Firmansyah R juga beberapa kali memfasilitasi pelatihan yang diselenggarakan di Luar Negeri seperti di Hong Kong, Turki dan Malaysia. Tutur ...

    published: 26 Mar 2018
  • Personal Trainer Jakarta

    published: 11 Aug 2016
  • Duncan Sheik - Up Close & Personal Jakarta 2011 - On A High

    Duncan Sheik performing On A High at Up Close & Personal Concert in Jakarta, 27 July 2011.

    published: 28 Jul 2011
  • MotoVLog - Motoran Jakarta - Bandung PP!

    Hai guys.. Hari ini gue kembali dengan video riding. Dan video ini sekalian jelasin bahwa gak semua anak moge cuma mau kumpul sama moge doang. Kamera yg gue pake: Lumix G85 Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.

    published: 26 Jan 2018
  • Duncan Sheik - Up Close & Personal Jakarta 2011 - Such Reveries

    Duncan Sheik performing Such Reveries at Up Close & Personal Concert in Jakarta, 27 July 2011.

    published: 28 Jul 2011
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Ryan Gozali, CEO of Liga Mahasiswa

    Jakarta Insider is a web series about cool people who did a cool things. But it's not all about their coolness, they are still human too Ryan Gozali is sport enthusiast who build Liga Mahasiswa . Watch his story, struggle and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team

    published: 06 Aug 2015
  • JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Wahyudi, Founder of Coding Indonesia (for kids)

    iPad addiction in children is a nightmare to many mothers. The just-tell-them-no attitude does not actually diminish the blind consumption of entertainment, that even toddlers seem to have. Wahyudi found with ' Coding Indonesia ' to get seven years to not only consciously think about the programs they use everyday, but create their own. Some of his not-even-a-teens have created mind blowing games from scratch to teach others about health and nutrition. Coding Indonesia is truly an amazing project to look out for! The courses are affordable and accessible to many kids, check out their Social Media for more information! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team.

    published: 26 Aug 2015
developed with YouTube
Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta
10:08

Latihan Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Hery YAKUZA Fitness Club Jakarta

  • Order:
  • Duration: 10:08
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 425602
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan bareng atlit Yakuza gym akan terasa berbeda karena stiap juara memiliki tip dan trik latihan tersendiri, Hery juara terbaik di event berry 2 jakarta ini lagi berlatih bersama dua orang rekanya yuk kita tonton freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Hery_Yakuza_Fitness_Club_Jakarta
Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA
2:45

Latihan Otot Bahu Bareng Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta Hery YAKUZA

  • Order:
  • Duration: 2:45
  • Updated: 25 Nov 2016
  • views: 13629
videos
Visit http://www.binaragaindonesia.com BISNIS FITNESS CENTER klik http://www.bisnisfitnesscenter.com Latihan otot bahu bareng hery YAKUZA seru habis sampe meringis ototnya hahahah. Personal Trainer Yakuza Gym Fitness Club Jakarta berlokasi Di Daerah Jembatan lima freelance personal trainer jakarta, private personal trainer jakarta, personal trainer wanita jakarta, personal trainer jakarta selatan, jasa personal trainer jakarta, personal trainer fitness first jakarta, personal trainer jakarta harga, personal trainer datang ke rumah,
https://wn.com/Latihan_Otot_Bahu_Bareng_Personal_Trainer_Yakuza_Gym_Fitness_Club_Jakarta_Hery_Yakuza
Main Electric Longboard di CFD Jakarta [Personal VLog]
8:31

Main Electric Longboard di CFD Jakarta [Personal VLog]

  • Order:
  • Duration: 8:31
  • Updated: 27 Jan 2018
  • views: 57243
videos
Halo Guys!! Di episode ini, gue ngajakin lo boat jalan-jalan di CFD dan nongkrong bareng anak-anak eBoard JKT. Kamera yg gue pake: Lumix G85, Gopro Hero 5 Black Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.
https://wn.com/Main_Electric_Longboard_Di_Cfd_Jakarta_Personal_Vlog
121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta
9:53

121 Fitness Japan - Private Gym di Jakarta

  • Order:
  • Duration: 9:53
  • Updated: 19 Sep 2017
  • views: 3213
videos
SUBSCRIBE http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=stellalee92 MY CHANNEL https://www.youtube.com/stellalee92 Hello! I recently signed up for 1 month gym at 121 FITNESS JAPAN, it is the first private training gym in Jakarta which means I will have my personal room and personal PT for my own training. They claim to have 30 days money back guarantee if anyone don't succeed to lose weight in 30 days, so why not?? I also blogged about Why You Have to Sign Up at 121 Fitness Japan here : ______ Edited and shot by yours truly Please subscribe and share the video if you find this helpful. I hope I can always create a great content for you guys! My Blog = http://www.stellalee.net My Facebook = http://www.facebook.com/StellaLee.Net My Instagram = http://www.instagram.com/stellalee92 Business inquiries : stellalee@hotmail.co.id This video is sponsored by 121 Fitness Japan _______ Submit captions here http://www.youtube.com/timedtext_cs_panel?tab=2&c=UCTfIIaKOxgrJgy43CnyMDjQ
https://wn.com/121_Fitness_Japan_Private_Gym_Di_Jakarta
Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta
8:51

Personal Trainers Performance at 9th Anniversary of Fitness First Pacific Place Jakarta

  • Order:
  • Duration: 8:51
  • Updated: 11 Nov 2016
  • views: 876
videos https://wn.com/Personal_Trainers_Performance_At_9Th_Anniversary_Of_Fitness_First_Pacific_Place_Jakarta
Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course
31:22

Kursus Makeup Jakarta - Indonesia By Rinmakeup | Personal Makeup Course

  • Order:
  • Duration: 31:22
  • Updated: 12 Oct 2016
  • views: 8208
videos
Heya dolls, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang sangat imut dan cantik ini namanya Vanessa. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, saya mobile jadi saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - Bridal Glam - Eyeshadow application, blending, perfecting, precision - Full Face Glam - Highlight & Contour like a pro - Strobing - Shaping and perfecting Eyebrows - Lash application and customization - Creative artistry - Event/Occasional Glam - Skin type - How to work with difference skin textures/tones - Cut Crease - Smokey Cat Eye - Full Black Smokey Eye - Foundation Routine - Social Media Marketing Techniques - Building yourself as a professional Makeup artist! - Certification - Full professional makeup kit (rent mine) - PRO MAKEUP CLASS - available for private until 3 persons full time: - 10 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Bridal Makeup (for advanced packages only) - SELF MAKEUP CLASS - Professional makeup class available for private until 3 persons full time: - 5 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Foundation routine - Everyday natural look + Tools will be provided during the class + Each student has to bring their own models to practice + Cash transport based location --------------------------------------------------------------------------------------------------------- I'm a makeup artist and hairstylist based in Jakarta, Indonesia. So if you need MUA for wedding, prewedding, photoshoot, fashion show, bday, graduation or party just give me a call. I also open makeup class for private or group. Check out www.rinmakeup.com for further info --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog for much more! http://www.rinmakeup.com/blog Social Media -Website: www.rinmakeup.com -Instagram: rin.makeup https://www.instagram.com/rin.makeup/ -Facebook: Rin Make Up https://www.facebook.com/irine.mua.9 -Twitter: irine_gunawan https://twitter.com/@irine_gunawan -Pinterest: rinmakeup https://www.pinterest.com/Rinmakeup/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Business Inquiries - Mail: rinmakeupp@gmail.com - Website: www.rinmakeup.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Check out my others video Bangkok Makeup Haul Part I https://www.youtube.com/watch?v=bc1UPIbgBS4 Bangkok Makeup Haul Part II https://www.youtube.com/watch?v=g1BYpFuZxjY Eveandboy Siam Square Bangkok, Makeup Shopping with Rinmakeup https://www.youtube.com/watch?v=RGEKNzCdMyA Makeup Revolution Iconic Pro Review & Swatches https://www.youtube.com/watch?v=oAzro0w3io4 Dramatic Black & Purple Eyeshadow with Glitter https://www.youtube.com/watch?v=Tmb4hltPy3c ------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Music: Tobu - Candyland { NCS Release } https://www.youtube.com/watch?v=IIrCDAV3EgI More video coming soon.. Stay tuned dolls ^^ xoxo
https://wn.com/Kursus_Makeup_Jakarta_Indonesia_By_Rinmakeup_|_Personal_Makeup_Course
Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337
8:40

Jakarta Street Food 1015 Part.1 Personal Top Pizza Top BR TiVi 5870 YDXJ0337

  • Order:
  • Duration: 8:40
  • Updated: 06 Dec 2016
  • views: 110227
videos
We can buy Personal Top Pizza Top only costs Rp.10.000 (75 Cents USD) the taste is so good. hi TTM: Rasa Pizza Top memang enak banget, silahkan langsung aja datang ke Jalan Sumur Batu Raya Kemayoran depan Bank BNI,thanks for watching:). Jakarta Indonesia Perumnas Klender Jakarta Timur.
https://wn.com/Jakarta_Street_Food_1015_Part.1_Personal_Top_Pizza_Top_Br_Tivi_5870_Ydxj0337
Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]
9:27

Ditendang Pemotor Abis Ikut Go Skateboarding Day Jakarta 2016 [Personal VLog]

  • Order:
  • Duration: 9:27
  • Updated: 21 Jun 2016
  • views: 126636
videos
So, today I was attending Go Skateboarding Day event in Senayan, Jakarta. There were thousands of skaters there. This event was awesome! But on the way home, I was kicked by a motorcycle rider for unknown reason. Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman. My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious LINE@: @shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com
https://wn.com/Ditendang_Pemotor_Abis_Ikut_Go_Skateboarding_Day_Jakarta_2016_Personal_Vlog
My Personal Documentary Video - SMAN 12 Jakarta
3:37

My Personal Documentary Video - SMAN 12 Jakarta

  • Order:
  • Duration: 3:37
  • Updated: 26 May 2017
  • views: 956
videos
Hai, teman! Sebelumnya, sorry to say ngeditnya amat sangat biasa saja karna I just want to express not to impress :) Jadi, video ini adalah sebagian kecil dari kumpulan video dokumenter via snapchat, snapgram, instagram video, dan kamera hape gue sendiri yang gue backup di laptop. Waktu ngetake video (mulai dari kelas 11), pasti kalian ga nyadar karna emang gue rekam diem-diem dan gue save buat mengabadikan moment hehe. Kalo kangen anak-anak 12'17 atau pengen merasakan euforia di SMAN 12, monggo atuh, mampir kesini.. Walaupun sebenernya video ini ga mewakilkan Recavstee sih ya, karna 98% isinya anak ipa.. Well, yup, jangan kaget kalo ada lo disitu. Don't forget to like and comment! Hope you guys like it! :)
https://wn.com/My_Personal_Documentary_Video_Sman_12_Jakarta
JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION
6:11

JAKARTA PUBLIC TRANSPORTATION

  • Order:
  • Duration: 6:11
  • Updated: 29 Aug 2016
  • views: 109639
videos
From all the countries we ever lived in, public transportation is used more than personal vehicles. Why is it the opposite in Jakarta? Thank you to Adit, Obi and Gustika for making this video with me. Twas really fun. Comment down below if you want more! Other places you can find me: https://www.twitter.com/ketendangs https://www.instagram.com/kittendust
https://wn.com/Jakarta_Public_Transportation
JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist
7:32

JAKARTA INSIDER x ZALONKU - Up Close and Personal - BUBAH ALFIAN, Celebrity Make-up Artist

  • Order:
  • Duration: 7:32
  • Updated: 22 Sep 2015
  • views: 19366
videos
Indonesian Celebrities are obsessed with this insanely talented Make Up Artist, Bubah Alfian. Find out his 3 must-have beauty products and what is the best look for us non celebrities. Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_X_Zalonku_Up_Close_And_Personal_Bubah_Alfian,_Celebrity_Make_Up_Artist
Good personal care - meeting nasional di jakarta
0:38

Good personal care - meeting nasional di jakarta

  • Order:
  • Duration: 0:38
  • Updated: 02 Feb 2018
  • views: 3
videos
https://wn.com/Good_Personal_Care_Meeting_Nasional_Di_Jakarta
Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben
5:16

Personal training sessions celebrity fitness Jakarta by Ben

  • Order:
  • Duration: 5:16
  • Updated: 01 Oct 2015
  • views: 2007
videos
Personal Trainer - Personal training sessions Celebrity fitness Jakarta Ben S International certified personal trainer http://www.cross-strength.com/ For personal training contact me: http://www.cross-strength.com/ bn.sutanto@gmail.com 081285319127(sms or call) https://instagram.com/bsutanto/
https://wn.com/Personal_Training_Sessions_Celebrity_Fitness_Jakarta_By_Ben
Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup
12:30

Personal Makeup class Jakarta | Rinmakeup

  • Order:
  • Duration: 12:30
  • Updated: 08 Aug 2017
  • views: 410
videos
Hallo cantik, Video kali ini tentang personal makeup course, dengan salah satu muridku yang cantik nyaluar biasa ini namanya Amanda. Special thanks to her, for having me as her makeup mentor. Jadi untuk kamu2 yang ingin memperdalam ilmu makeup, come n join my makeup class. Bisa untuk personal makeup atau professional makeup juga lho. Yang lebih asiknya lagi, kaian bisa datang ke tempatku atau saya yang akan datang ke lokasi kalian, asik kan gak perlu deh bermacet2an ria. Dan untuk kalian yang belum punya peralatan makeup, tidak perlu khawatir karena Rinmakeup akan meminjamkan peralatan makeupnya saat jam pelajaran.. Banyak manfaatnya dan dijamin PASTI BISA. Materi apa aja sih yg akan diajarkan, berikut akan saya jabarkan. Want to aspire to become a professional makeup artist? What will you learn? 🔍 - Bridal Glam - Eyeshadow application, blending, perfecting, precision - Full Face Glam - Highlight & Contour like a pro - Strobing - Shaping and perfecting Eyebrows - Lash application and customization - Creative artistry - Event/Occasional Glam - Skin type - How to work with difference skin textures/tones - Cut Crease - Smokey Cat Eye - Full Black Smokey Eye - Foundation Routine - Social Media Marketing Techniques - Building yourself as a professional Makeup artist! - Certification - Full professional makeup kit (rent mine) - PRO MAKEUP CLASS - available for private until 3 persons full time: - 5 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Bridal Makeup (for advanced packages only) - SELF MAKEUP CLASS - Professional makeup class available for private until 3 persons full time: - 3 days intensive class @ 2 hours What will u learn: - Basic makeup theory (Types of foundations, how to choose products, knowledge makeup product, knowledge type of skin, learn brush shape, etc) - Corrective beauty makeup (How to create perfect eyebrows, correcting eyes shape, structure of the face, how to apply flawless foundation, how to contouring, how to baking, how to strobing, etc) - Day makeup/natural beauty - Evening makeup - Smokey eyes - Foundation routine - Everyday natural look + Tools will be provided during the class + Each student has to bring their own models to practice + Cash transport based location --------------------------------------------------------------------------------------------------------- I'm a makeup artist and hairstylist based in Jakarta, Indonesia. So if you need MUA for wedding, prewedding, photoshoot, fashion show, bday, graduation or party just give me a call. I also open makeup class for private or group. Check out www.rinmakeup.com for further info --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog for much more! http://www.rinmakeup.com/blog Social Media -Website: www.rinmakeup.com -Instagram: rin.makeup https://www.instagram.com/rin.makeup/ -Facebook: Rin Make Up https://www.facebook.com/irine.mua.9 -Twitter: irine_gunawan https://twitter.com/@irine_gunawan -Pinterest: rinmakeup https://www.pinterest.com/Rinmakeup/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Business Inquiries - Mail: rinmakeupp@gmail.com - Website: www.rinmakeup.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Check out my others video Bangkok Makeup Haul Part I https://www.youtube.com/watch?v=bc1UPIbgBS4 Bangkok Makeup Haul Part II https://www.youtube.com/watch?v=g1BYpFuZxjY Eveandboy Siam Square Bangkok, Makeup Shopping with Rinmakeup https://www.youtube.com/watch?v=RGEKNzCdMyA Makeup Revolution Iconic Pro Review & Swatches https://www.youtube.com/watch?v=oAzro0w3io4 Dramatic Black & Purple Eyeshadow with Glitter https://www.youtube.com/watch?v=Tmb4hltPy3c ------------------------------------------------------------------------------------------------------ - Music: Brandon Jonak & Pep.B - Where Do I Go (feat. Ezra James) { NCS Release } https://www.youtube.com/watch?v=Vrd8uDWRmx0 More video coming soon.. Stay tuned dolls ^^ xoxo
https://wn.com/Personal_Makeup_Class_Jakarta_|_Rinmakeup
Personal Selling Cheese Stick Cheezy Politeknik APP Jakarta
12:49

Personal Selling Cheese Stick Cheezy Politeknik APP Jakarta

  • Order:
  • Duration: 12:49
  • Updated: 29 Jun 2016
  • views: 65
videos
Vivi Nurhidayah Noval Diansyah Fazry Sherly Romadona M. Yoga Risnandar Fidiani Meika R MPIE 2C-1
https://wn.com/Personal_Selling_Cheese_Stick_Cheezy_Politeknik_App_Jakarta
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Aris Yohanes, IT Center for the Blind Founder
6:22

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Aris Yohanes, IT Center for the Blind Founder

  • Order:
  • Duration: 6:22
  • Updated: 28 Oct 2015
  • views: 110
videos
Thank you for checking out our video! If you want to know more about Aris an ITCFB, see their Facebook and Twitter: https://www.facebook.com/itcenterfortheblind https://twitter.com/itcfb If you want to know more about what is happening in Jakarta, leave a comment, like and subscribe. Regards, Jakarta-Insider
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Aris_Yohanes,_It_Center_For_The_Blind_Founder
Personal Impression Jakarta Sneakers Day 2018
17:43

Personal Impression Jakarta Sneakers Day 2018

  • Order:
  • Duration: 17:43
  • Updated: 15 Mar 2018
  • views: 55
videos
This video is about Jakarta Sneakers Day 2018. Semua materi yang disajikan dan dibahas dalam video ini adalah opini pribadi dari si pembuat video.
https://wn.com/Personal_Impression_Jakarta_Sneakers_Day_2018
High Class Response for Personal Life Jakarta with Harri Firmansyah R Januari 2018
1:42

High Class Response for Personal Life Jakarta with Harri Firmansyah R Januari 2018

  • Order:
  • Duration: 1:42
  • Updated: 26 Mar 2018
  • views: 39
videos
High Class Response for Personal Life Jakarta with Harri Firmansyah R (27 Januari 2018) #harrifirmansyahr #highclassresponse #highperformatraining ----------------------------------------------------------------------------------------- Harri Firmansyah R merupakan CEO ButterflyAct Group dan juga founder High Performa Training & Consulting. Harri Firmansyah R dikenal sebagai High Class Response Designer yang memulai kariernya sebagai Certified Firewalk Trainer dari Tung Desem Waringin pada tahun 2007. Hingga saat ini, sudah memiliki lebih dari 200.000 alumni dan berpartner dengan lebih dari 200 perusahaan Nasional dan Multinasional. Selain itu Harri Firmansyah R juga beberapa kali memfasilitasi pelatihan yang diselenggarakan di Luar Negeri seperti di Hong Kong, Turki dan Malaysia. Tutur dan penyampaian trainingnya yang khas, membuat Harri Firmansyah R dipercaya oleh Bapak Jamil Azzaini -Inspirator Sukses Mulia- untuk menjadi Associate Trainer di Akademi Trainer hingga saat ini. Pada tahun 2015 Harri Firmansyah R, penulis buku best Seller Nasional yg berjudul High Class Response ini, menjadi Chairman of Tempa Trainers Guild (Inkubator Business bagi para Trainers dan Praktisi Bisnis Training Led By Indrawan Nugroho). ----------------------------------------------------------------------------- HIGH PERFORMA Training&Consulting (part of ButterflyAct Group) . Hubuungi Kami: Facebook : Harri Firmnsyah R Instagram : @harrifirmansyahr http://instagram.com/harrifirmansyahr/ Telegram : t.me/harrifirmansyahr Email : harrifirmansyahr@gmail.com CP: 0813 1313 2300 http://bit.ly/MengundangKangHarri Web: http://harrifirmansyah.com/
https://wn.com/High_Class_Response_For_Personal_Life_Jakarta_With_Harri_Firmansyah_R_Januari_2018
Personal Trainer Jakarta
0:07

Personal Trainer Jakarta

  • Order:
  • Duration: 0:07
  • Updated: 11 Aug 2016
  • views: 226
videos
https://wn.com/Personal_Trainer_Jakarta
Duncan Sheik - Up Close & Personal Jakarta 2011 - On A High
6:47

Duncan Sheik - Up Close & Personal Jakarta 2011 - On A High

  • Order:
  • Duration: 6:47
  • Updated: 28 Jul 2011
  • views: 254
videos https://wn.com/Duncan_Sheik_Up_Close_Personal_Jakarta_2011_On_A_High
MotoVLog - Motoran Jakarta - Bandung PP!
15:46

MotoVLog - Motoran Jakarta - Bandung PP!

  • Order:
  • Duration: 15:46
  • Updated: 26 Jan 2018
  • views: 75296
videos
Hai guys.. Hari ini gue kembali dengan video riding. Dan video ini sekalian jelasin bahwa gak semua anak moge cuma mau kumpul sama moge doang. Kamera yg gue pake: Lumix G85 Voice recorder: Rode Video Micro Mau beli kaos-kaos motor yang sering gue pake? Cek Instagram: @TernakMotor My social media accounts: My Personal Blog: http://shitlicious.com Facebook: http://facebook.com/shitliciousdotcom Twitter: http://twitter.com/shitlicious Instagram: http://instagram.com/shitlicious Email: susanto.alitt@gmail.com Jangan lupa buat klik SUBSCRIBE ya teman-teman.
https://wn.com/Motovlog_Motoran_Jakarta_Bandung_Pp
Duncan Sheik - Up Close & Personal Jakarta 2011 - Such Reveries
5:04

Duncan Sheik - Up Close & Personal Jakarta 2011 - Such Reveries

  • Order:
  • Duration: 5:04
  • Updated: 28 Jul 2011
  • views: 270
videos https://wn.com/Duncan_Sheik_Up_Close_Personal_Jakarta_2011_Such_Reveries
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Ryan Gozali, CEO of Liga Mahasiswa
6:13

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Ryan Gozali, CEO of Liga Mahasiswa

  • Order:
  • Duration: 6:13
  • Updated: 06 Aug 2015
  • views: 322
videos
Jakarta Insider is a web series about cool people who did a cool things. But it's not all about their coolness, they are still human too Ryan Gozali is sport enthusiast who build Liga Mahasiswa . Watch his story, struggle and turning point here! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Ryan_Gozali,_Ceo_Of_Liga_Mahasiswa
JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Wahyudi, Founder of Coding Indonesia (for kids)
9:01

JAKARTA INSIDER - Up Close and Personal - Wahyudi, Founder of Coding Indonesia (for kids)

  • Order:
  • Duration: 9:01
  • Updated: 26 Aug 2015
  • views: 461
videos
iPad addiction in children is a nightmare to many mothers. The just-tell-them-no attitude does not actually diminish the blind consumption of entertainment, that even toddlers seem to have. Wahyudi found with ' Coding Indonesia ' to get seven years to not only consciously think about the programs they use everyday, but create their own. Some of his not-even-a-teens have created mind blowing games from scratch to teach others about health and nutrition. Coding Indonesia is truly an amazing project to look out for! The courses are affordable and accessible to many kids, check out their Social Media for more information! Thank you for checking out our video! Regards, Jakarta-Insider Team.
https://wn.com/Jakarta_Insider_Up_Close_And_Personal_Wahyudi,_Founder_Of_Coding_Indonesia_(For_Kids)